Συντετριμμένος ο Αλβανός που ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο στις Μοίρες

54,909

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο νεαρός Αλβανός που οδηγούσε το μοιραίο αγροτικό το οποίο ενεπλάκη στο φοβερό τροχαίο στις Μοίρες που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με θύματα την αδικοχαμένη αστυνομικό Όλγα Φραγκιαδάκη και τη μόλις 3 ετών κορούλα της.

Οι συνήγοροι του, Γιώργος Κοκοσάλης και Εμμανουήλ Κριτζάς θέλησαν μέσω γραπτής δήλωσης τους να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και να μεταφέρουν την οδύνη και την συντριβή του εντολέα τους.

«Ως συνήγοροι υπεράσπισης του οδηγού του έτερου οχήματος που ενεπλάκη στο προχθεσινό πραγματικά τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στην διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς στις Μοίρες και ενεργώντας κατ’ εντολή του, εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την απώλεια της νεαρής μητέρας και της κορούλας της που τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τους και δηλώνουμε την αμέριστη και ουσιαστική ψυχική μας συμπαράσταση στον ανείπωτο πόνο τους.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο προς πάσα κατεύθυνση ότι οι όποιες ευθύνες αποδίδονται από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και όχι από τα τηλεοπτικά δίκτυα και πάνελς.

Γεώργιος Κοκοσάλης – Εμμανουήλ Κριτζάς».

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει