ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

171

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Φτάνουμε στο τέλος σχεδόν μιας εβδομάδας από τις πιο δύσκολες σε αυτή τη φάση. Το καλό είναι ότι ξεκινά και ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού. Ξεκινώντας από τους μεγάλους πάμε όλο και σε πιο μικρές ηλικίες.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ πώς θα ανοίξουμε αλλά τα πράγματα και στην Κρήτη δεν είναι καλά. Πολλά σχετικά τα κρούσματα…

ΟΛΟΙ κάνουν το ίδιο σε όλο τον κόσμο εκτός από μια χώρα. Την Ινδονησία. Ενώ   όλες οι χώρες λίγο-πολύ εκπονούν το ίδιο πρόγραμμα εμβολιάζοντας (πέραν των υγειονομικών) κατά προτεραιότητα τους ηλικιωμένους που κινδυνεύουν περισσότερο από την εκδήλωση λοιμώξεων του αναπνευστικού, οι Αρχές στην Ινδονησία κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; Επιλέγουν να εμβολιάσουν πρώτα ενήλικες εργαζόμενους ελπίζοντας να επιτύχουν άμεσα ανοσία της αγέλης και αναζωογονήσουν ταχύτερα την οικονομία της χώρας.

ΟΠΩΣ και να έχει, περιμένουμε όλοι να πετύχουμε μια ανοσία ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί η αγορά και κυρίως να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

ΛΟΓΙΑ μεγάλων ανδρών: Παύλος Πολάκης: Γ@@@@ τη μεσαία τάξη. Αυτό τίποτα άλλο.

ΣΑΝ ΝΑ έλεγε ο Πολάκης: Μπορεί την πρώτη φορά να γ@@@@ τη μεσαία τάξη, αλλά η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς. Τη δεύτερη φορά, θα σας κάνουμε έρωτα.

ΦΥΣΙΚΑ το μεγάλο θέμα είναι η σύνθεση. Μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Λευτέρη Πανταζή εμφανίστηκε και ο Παύλος Πολάκης! Ο ένας 4000, ο άλλος…5000 και ο δικός μας 5 εκατομμύρια!

ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των μετακλητών. Λένε ότι ο αριθμός των μετακλητών επί κυβέρνησης ΝΔ έφτασε τους 2.965 μέχρι τον Οκτώβριο με το ετήσιο κόστος μισθοδοσίας να φτάνει τα 65 εκατομμύρια ευρώ!

ΚΑΙ ΛΕΝΕ ότι ενδεικτική της απεριόριστης σπατάλης είναι και η τρομακτική αύξηση των δαπανών στις γενικές γραμματείες Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης (πλέον Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων), που υπάγονται απευθείας στον πρωθυπουργό. Έτσι από το ποσό των 4,9 εκατ. ευρώ που κόστιζαν οι δύο γραμματείες το 2019 επί ΣΥΡΙΖΑ, για το 2021 το προβλεπόμενο κόστος φτάνει τα 16,5 εκατ. ευρώ, ήτοι αύξηση 236%!

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει