Τι έγινε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δίπλα στο Α.Τ. κατά τον έλεγχο

254

Σκηνές απείρου κάλλους περιγράφονται από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην έρευνα που έγινε προχθές σε ξενοδοχείο -όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε παρά τα μέτρα για τη διασπορά του κοροναϊού- το εστιατόριό του.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται έξω από το Ηράκλειο και σε κοντινή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη επιχείρηση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί λόγω ειδικών συνθηκών, παρέχοντας σίτιση σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ωστόσο κατά τον έλεγχο βρέθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία κι άλλα άτομα εκτός από εκείνα που δικαιολογημένα βρίσκονταν στο χώρο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι «έγιναν προσπάθειες να κλείσουν οι πόρτες ώστε η αστυνομία να μην μπορέσει να κάνει έλεγχο, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν κι άλλα άτομα, εκτός από τα τέσσερα που βρέθηκαν εκεί και δεν έπρεπε λόγω των μέτρων να βρίσκονται»

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας.

«Τσουχτερό» πρόστιμο επιβλήθηκε όμως και σε ένα κέντρο αισθητικής στα Χανιά, το οποίο λειτουργούσε παρανόμως. Σε αυτή την περίπτωση το πρόστιμο ήταν πέντε χιλιάδες ευρώ

Τέλος, τα πρόστιμα για τη μη χρηση μάσκας ήταν χθες  5 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 7 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 4 στο ΒΟΑΚ. Για άσκοπη μετακίνηση: 24 στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο, 65 στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι και 4 στο ΒΟΑΚ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει