Ο ΟΦΗ και οι αδυναμίες του

145

Κύριε Διευθυντά,

Μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΟΦΗ εκτός της πίκρας που προξενούην τόσο σ’ εμένα όσο και στους γνωστούς μου ΟΦΗτζήδες πλείστους τους οποίους γνωρίζω διερωτώμαι:

1) Πως είναι δυνατόν να είναι τραυματέις 11-12 παίκτες οι πλείστοι στην προπόνηση και λίγοι σε κτυπήματα σε παιχνίδια; Ποιά ομάδα Superleague έχει τόσους τραυματίες;

2) Πως είναι δυνατόν ο ΟΦΗ να είναι ομάδα των 80’ και όχι των 90’ συν τις καθυσγτερήσεις; Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι ο ΟΦΗ έχει φάει 9 γκολ χάνοντας 7 βαθμούς μετά το 80’ μέσα κι έξω;

3) Ο προπονητής κ. Σίμος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαμε 2 αλλαγές στα τελευταία λεπτά αντί να τις κάμει νωρίτερα.

Αυτά και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης έρχονται στο μυαλό μου και ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας. Εξηγούμαι: Η ομάδα μέχρι τώρα είναι χειρότερη από πέρυσι, έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο και την αναγνώριζαν όλοι.

Το πρότζεκτ του ΟΦΗ καλό είναι αλλά επειδή στις προπονήσεις γίνονται πολλοί τραυματισμοί κάτι φταίει. Αν φταίει ο προπονητής ή ο γυμναστής πρέπει να αλλάξουν. Ο προπονητής πρέπει να μενει πολλά χρόνια σε μια ομάδα αλλά να είναι πρωτοκλασάτος και με περγαμηνές. Έχει αυτές ο προπονητής ή συναισθηματικοί λόγοι το φέρνουν σε μια ομάδα. Δεν ξέρω αν φταίει ο κ. Σίμος αλλά αυτό πρέπει να ελεγχθεί. Ας αφήσει την κασέτα πλέον ότι χάνουμε στα τελευταία λεπτά, θα το κοιτάξουμε και θα το διορθώσουμε. Βαρεθήκαμε από τις ίδιες δηλώσεις και κουραστήκαμε από τα αποτελέσματα.

Οι παίκτες πληρώνονται κανονικά αλλά παίζουν σαν να έιναι δημόσιοι υπάλληλοι δίχως τσαγανό.

Ας κοιτάξουν όλοι οι διοικούντες ειδήμονες διότι πράγματι είναι – δεν το αμφισβητεί αυτό κανείς να αφήσουν τους συναισθηματισμούς να γίνουν ρεαλιστές διότι αν συνεχίσουν έτσι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, πικραμένος και θα απομακρυνθεί από τον ΟΦΗ.

Ας εργασθούν όλοι για να ορθοποδήσει η ομάδα, η πρόοδος είναι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω προτού απογοητευθεί ο κ. Μπούσης και αφήσει τον ΟΦΗ διότι τότε η κατρακύλα θα είναι μεγάλη.

Δεν είμαι προπονητής, είμαι 82 ετών πηγαίνω στο γήπεδο από την α’ δημοτικού και νομίζω ότι οι παρούσες σκέψεις μου θα βοηθήσουν τους διοικούντες να επανεξετάσουν ορισμένα πράγματα προς όφελος του αγαπητού μας ΟΦΗ.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Στέλιος Χαλκιαδάκης

Συντ/χος προϊστ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει