Κυριακή μεσημέρι η πρεμιέρα για Εργοτέλη

ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ TV, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

96

Κυριακή 17/1 ώρα 14:00. Είναι η πρεμιέρα για τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 κόντρα στον Ιωνικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, μετά από 10μηνη αποχή.

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί από τη διοργανώτρια αρχικά για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 14:45, ώστε να είναι και τηλεοπτική από την ΕΡΤ 3, αλλά όπως έγινε γνωστό χθες  ο Ιωνικός αντιμετώπισε πρόβλημα με τα εισιτήρια επιστροφής από το Ηράκλειο και για τον λόγο αυτό η αναμέτρηση μετατέθηκε τελικά  για την Κυριακή 17/01 στις 14:00 και στην θέση της ορίστηκε τηλεοπτικό το ματς Παναχαική-Τρίκαλα.

Αυτό δεν αλλάζει κάτι από τον προγραμματισμό των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον αγώνα της πρεμιέρας με στόχο να κάνουν ένα καλό ποδαρικό απέναντι σε μια ιστορική και ανταγωνιστική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα τρείς από τους τραυματίες οι Κατσούρρι, Μπότε, Ποζατζίδης αναμένεται να μπουν σήμερα σε κανονικό ρυθμό.

Οι τρεις προαναφερθέντες όπως και οι Μπουρσέλης, Κουατένγκ ακολούθησαν χθες  ατομικό πρόγραμμα.

Το χθεσινό πρόγραμμα αφιερώθηκε στην ομαδική αμυντική τακτική, ενώ  ακολούθως έγινε διπλό.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης περιμένει σήμερα  την επιστροφή τριών (Κατσούρρι, Μπότε, Ποζατζίδη) και δεν αποκλείεται να τους έχει στη διάθεση του για την πρεμιέρα. Το σημερινό ραντεβού είναι για τις 10 το πρωί στο Παγκρήτιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει