ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΗΣ: Τι δείχνουν οι έρευνες για τη Μάγια

995
Συνεχίζεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια

«Οι πρόσφατες απαντήσεις από ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες αναφέρουν ότι η 17χρονη δεν ταξίδεψε εκτός Κρήτης με πλοίο ή αεροπλάνο. Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει, λόγω και της κατάστασης με τον κοροναϊό αλλά και επειδή πρόκειται για ανήλικο άτομο». Αυτό ανέφερε στην «Π» αρμόδια πηγή που γνωρίζει για τις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της Μάγιας Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητηθούν μια σειρά από ειδικές ανακριτικές πράξεις όχι μόνο για τον εντοπισμό της ανήλικης αλλά και για το άτομο με το οποίο εικάζεται ότι συναντήθηκε την τελευταία φορά πριν εξαφανιστεί, την περασμένη Πέμπτη. Το κινητό της ανήλικης το οποίο παραμένει κλειστό φάνηκε ότι ενεργοποιήθηκε για τελευταία φορά την περασμένη Πέμπτη.

Τα στοιχεία όμως που δόθηκαν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν ήταν διαφωτιστικά, καθώς έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την περιοχή του Λιμανιού (κοντα στο Ατλαντίς) και σε μια ακτίνα 17 χιλιομέτρων.

Στη φάση αυτή οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό του αλλοδαπού, για τον οποίο ο πατέρας της 17χρονης, εξέφρασε την άποψη ότι ίσως βρίσκονται μαζί.

Η φωτογραφία του μάλιστα έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ρεπορτάζ που είχε κάνει η «Π», στο οποίο υπήρχαν δηλώσεις του 39χρονου αλλοδαπού για θέμα που αφορούσε μια δράση που έκανε.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος διέμενε σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή του Εσταυρωμένου, από εκεί όμως έφυγε προ δεκαημέρου, έχοντας μαζέψει τα ρούχα του, ενώ δεν είπε που είχε σκοπό να πάει. Παλιότερα διέμενε στο κέντρο του Ηρακλείου, όμως κι από εκεί έχει «εξαφανιστεί», όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης.

Η νεαρή κοπέλα έχει ύψος 1,65, φοράει γυαλιά και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε πως γύρω στις 15.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μάγια ενημέρωσε τους γονείς της πως θα βγει για μια μικρή βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου και θα επέστρεφε, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

«Δεν έχει επικοινωνήσει έκτοτε με κάποιον από το φιλικό ή το συγγενικό της περιβάλλον», πρόσθεσε ο πατέρας του κοριτσιού αποκαλύπτοντας πως τους τελευταίους μήνες είχε συνάψει σχέση με κάποιον αρκετά μεγαλύτερό της και ίσως η σχέση αυτή να συνδέεται με την εξαφάνισή της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει