ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

146

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Έρχεται κρύο… βαρύ και πώς θα σκεπαστείτε που από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βγάλατε τις κουβέρτες από τη ναφθαλίνη και τις στείλατε μαζί με τα παιδιά στα σχολεία για να κάνετε κρύο χιούμορ…

ΤΗΝ ΩΡΑ που ο Γώγος λέει ότι μπορεί να πάμε σε αυστηρό lockdown τύπου Μαρτίου, έμποροι και διαρροές κάνουν λόγο για άνοιγμα του λιανεμπορίου από Δευτέρα, με click in shop!

ΠΑΡΗΓΟΡΟΣ ο Σταϊκούρας… Ακόμα, λέει, και αν ανοίξει η αγορά θα υπάρξει «Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6», για τις επιχειρήσεις.

ΑΥΤΗ Η προκαταβολή θα ξεπεράσει το «Ρόκυ» και τον «Ράμπο».

ΠΑΝΤΩΣ ο Μητσοτάκης εισηγείται στην Ε.Ε. την καθιέρωση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, για την ελεύθερη διακίνηση  ανθρώπων.

ΓΙΑ αγαθά και ιδέες κουβέντα…

ΠΟΛΥ παρασκήνιο πίσω από τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς. Η Ελλάδα, λέει, θα πάρει τα περισσότερα εμβόλια από την AstraZeneca, γιατί είναι φθηνότερα…

ΠΑΝΤΩΣ η χώρα μας, όπως λένε φαρμακοβιομήχανοι θα μπορούσε να παράξει εμβόλια covid, αλλά όχι εντός του 2021.

ΑΝ ΜΗ τι άλλο παρήγορο το γεγονός ότι σε γκάλοπ της Opinion το 74% των Ελλήνων λέει «ναι» στο εμβόλιο. Στο τσεπάκι την έχουμε την ανοσία της αγέλης…

Η MODERNA υπόσχεται ανοσία ενός χρόνου για το δικό της εμβόλιο. Το guarantee, το guarantee…

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, λέει, επιστρέφουν τα τοπικά lockdown… Μα τι στο καλό, αυτοί δεν έχουν κρούσματα. Εκτός και αν το κάνουν για συμπαράσταση στον υπόλοιπο κόσμο.

ΤΕΛΙΚΑ, δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες! Και τα δύο ΥΠΕΞ (Ελλάδας και Τουρκίας) επιβεβαιώνουν ότι ο νέος γύρος (ο 61ος για την ακρίβεια) διερευνητικών επαφών, ξεκινά στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιανουαρίου.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ σελίδα και να έρθουν πιο κοντά για την επίτευξη της προοδευτικής συμμαχίας, καλούν ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, πέντε γνωστά στελέχη μεταξύ των οποίων Μπίστης και Δανέλλης.

Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ καθαίρεσε τον Λοβέρδο από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, επειδή, λέει, τον βλέπει ως σφετεριστή του θρόνου της. Ήμαρτον Κύριε…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει