ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

181

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και χρόνια πολλά στον Γιάννη και την Ιωάννα που γιορτάζουν σήμερα. Αλλά και στον Φάνη και στη Φανή που γιόρταζαν χθες.

ΚΑΙ ΚΑΛΗ φώτιση σε όλους, πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο από τις παλινωδίες που σημειώθηκαν στην ελληνική επικράτεια…

ΛΙΓΕΣ αλλά τρανταχτές, που ήρθαν να καταδείξουν ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι το έχουν εξελίξει τόσο, που έχουν φτάσει στον… Διαφωτισμό!

ΚΑΙ ΟΛΑ αυτά τη στιγμή που ακόμα να βγει ο… λογαριασμός των ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

ΕΙΔΙΚΑ στην Αττική τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τα λύματα δείχνουν ότι ο… Άγιος Βασίλειος ενίσχυσε τα ιικά φορτία.

ΚΑΙ προφανώς κάποιοι, για να… καθαρίσουν, στήθηκαν σε ουρές για να πάρουν αγιασμό.

ΝΑ, ΚΑΤΙ τέτοια βλέπει η Ματίνα Παγώνη και λέει μέτρα μέχρι το Πάσχα, ενώ τάσσεται κατά του click away και του ανοίγματος άλλων δραστηριοτήτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

ΑΡΧΕΣ Μαΐου αναμένεται η έγκριση του εμβολίου της Johnson&Johnson. Οπότε, όχι πια δάκρυα!

ΕΚΤΟΣ από τον κοροναϊό, φουντώνει, λέει, και το κίνημα «Δεν είσαι Πρόεδρος μας», μέλη του οποίου είναι ακροδεξιοί που στρέφονται κατά της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του στη Μαρέβα στέλνει διαδικτυακά ο Μάικ Πομπέο, ενθυμούμενος την επίσκεψή του στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά, για την οποία και έκανε ανάρτηση σχετικής φωτογραφίας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ χαιρετά και τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια, τον οποίο χαρακτηρίζει εκπληκτικό επαγγελματία. Επάγγελμα ΥΠΕΞ…

ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ, λέει, τη Μαλέσκου ο Αργυρός! Εντάξει, έχει σουξέ η παρουσιάστρια, αλλά μην το διανθίζουμε και με νότες. Θέλετε να σκάσουν οι αντίζηλοι;

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν, κάπου στην Ιορδανία, την πίστα χορού όπου η Σαλώμη ζήτησε την κεφαλή του Ιωάννη του Βαπτιστή.

ΠΑΝΤΩΣ τα επτά πέπλα που φορούσε η Σαλώμη στον επίμαχο χορό δεν βρέθηκαν.

Η ΔΙΚΙΑ μας Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κατακεραύνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου, που τόλμησε να αμφισβητήσει τη νικήτρια του Big Brother.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει