ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

137

Το παράπονο του Εργοτέλη, η Περιφέρεια και η έγκριση

Γκρινιάζουν άνθρωποι του Εργοτέλη για την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης να χρηματοδοτήσει με 1εκ ευρώ περίπου ένα μεγάλο έργο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο κέντρο στον Σκαφιδαρά. Και για να ενισχύσει το παράπονό αυτό ο Πρόεδρος του ΓΣ Εργοτέλης κ. Στειακάκης ανέφερε ότι ο Εργοτέλης είχε ζητήσει από την Περιφέρεια 10000 ευρώ και πήρε μόλις 5000 ευρώ. Η περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πολλά χρήματα για έργα αθλητικής υποδομής στην Κρήτη και γενικά  όποιος εχει μια πρόταση που θα δώσει πνοή και θα ενισχύσει -προωθήσει τον αθλητισμό τον χρηματοδοτεί. Αυτή είναι η πολιτική της και το ξέρουν όλοι. Ο Εργοτέλης πήρε το ποσό αυτό για να καλύψει ανάγκες του κι όχι για κάποιο έργο. Μπορούσε και να μην το είχε πάρει. Εδώ και  χρόνια η Περιφέρεια έχει εκφράσει την επιθυμία της να βοηθήσει τον Εργοτέλη για έργα πνοής στο «Μαρτινέγκο» ή σε κάποιο άλλο γήπεδο που χρησιμοποιεί αλλά χρειάζεται να υπάρχει έγκριση από την Αρχαιολογία. Υπάρχει ; Αν υπάρχει και έχει κατατεθεί πρόταση και δεν εχει χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια τότε κακώς δεν εχει εγκριθεί κονδύλι από τα στελέχη της Περιφέρειας και δικαίως να εχει παράπονο ο Εργοτέλης. Αν δεν υπάρχει τότε θα πρέπει τα στελέχη του Εργοτέλη να κινήσουν διαδικασίες εγκρίσεως -όπως εδώ και καιρό το προσπαθεί το «Ηράκλειο» ΟΑΑ που είναι στον ίδιο παρονομαστή με τον Εργοτέλη λόγω τειχών-και μετά να ζητήσουν μεγάλη βοήθεια από την Περιφέρεια.

Α.Π.

 

ΟΦΗΗ μετακόμιση δεν μπορούσε δυστυχώς, για τον ΟΦΗ, να περιμένει..

Θα μπορούσε ο ΟΦΗ να περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος για να αφήσει το ΒΑΚ και να μην μετακομίζει εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο τα γήπεδα στο Αθλητικό κέντρο είναι σε τραγική κατάσταση που δεν επιτρέπει πλέον στην ομάδα να προπονείται άλλο σε αυτά αναγκάζοντας την να φύγει ήδη πηγαίνοντας σε Παγκρήτιο, Γεντί Κουλέ και (για να μην πάθει ζημιά και το κεντρικό) οσονούπω  στην Νέα Αλικαρνασσό. Αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο εν μέσω πρωταθλήματος αλλά δεν μπορούσε, δυστυχώς, για τον ΟΦΗ να γίνει διαφορετικά…

Ν.Μ.

 

Διεκδικήστε φανέλα του ΟΦΗ για καλό σκοπό

H ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει την κοινωνική πρωτοβουλία της Super League η οποία σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, βοηθάει φιλανθρωπικά ιδρύματα καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ και της Λάμψης. Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols, μπορεί ο κόσμος να πλειοδοτήσει για την αυθεντική (πορτοκαλί) φανέλα του ΟΦΗ, υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 23:00. Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols, μέσω της ειδικής πλατφόρμας δημοπρασιών.

Μ.Β.

 

Παίκτριες Α2 μπάσκετ προς Αυγενάκη: «Ανοίξτε τα γήπεδα»

Δεν νιώθει όλος ο αθλητικός κόσμος της χώρας μας ευεργετημένος από τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά της Πολιτείας για την εγγραφή των σωματείων στο Μητρώο. Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, τηρούν ακόμα στάση αναμονής, περιμένοντας κάποια κίνηση από τον Πολιτεία. Μη βλέποντας όμως φως, αποφάσισαν να ζητήσουν βοήθεια. Οι αθλήτριες της Α2 μπάσκετ, έστειλαν μία μακροσκελή επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας να δώσει άδεια για να ανοίξουν τα γήπεδα προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις. Παράλληλα, ζητούν έμπρακτη στήριξη από την Πολιτεία μέσω εβδομαδιαίων τεστ κοροναϊού για τους αθλητές και τις αθλήτριες, προκειμένου να μπορέσει ξανά ο αθλητισμός στον χώρα μας να ενεργοποιηθεί.

Μ.Β.

 

Δίπλα στη Στέγη Ανηλίκων ο ΟΦΗ

Στο ανοιχτό κάλεσμα της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου για ρουχισμό και τρόφιμα, ανταποκρίθηκε και φέτος η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Οι αθλητές Μποχωρίδης, Πετράκης, Πάλλης, Καμπάκας και ο βοηθός προπονητή, Μάνος Καρλάφτης, μαζί με τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ Συμεών Καμπάκα, Ηρακλή Σφακιανάκη, Σωτήρη Καταρτζόγλου, τον υπεύθυνο ακαδημιών Γιάννη Κόκκινο και τη γραμματέα των ακαδημιών του ΟΦΗ, Μαργαρίτα Βογιατζόγλου παρέδωσαν χθες σακούλες με τρόφιμα και ρούχα για τα παιδιά της Στέγης, σε μία συμβολική κίνηση με ιδιαίτερη αξία.

Μ.Β.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει