Νέα συνεργασία για την  CHC Group του Ζ. Χνάρη

339

Με μια ακόμα στρατηγική συνεργασία, η CHC Group ενισχύει την παρουσία της στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και ανοίγει νέους ορίζοντες στις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Ειδικότερα, η CHC Group ξεκίνησε την συνεργασία της με την εταιρεία HORECA IMS με έδρα τον Βόλο, με στόχο την ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καλλιέργεια νέων συνεργασιών με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, σε μια αρκετά μεγάλη, αλλά και με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, περιοχή της χώρας μας.

Σε δήλωσή του ο γενικός δ/ντης και Ιδρυτής του Ομίλου CHC – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Οι ενέργειες με στόχο την επέκταση του Ομίλου CHC συνεχίζονται, οι συνέργειες με επιχειρήσεις με τις οποίες μπορούμε να μοιραστούμε το όραμά μας για την επόμενη μέρα στον τουριστικό κλάδο, επεκτείνονται.

Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, παρά τις αντιξοότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, παρά ακόμα και τις συνέπειες που έχουν ήδη διαφανεί στην οικονομική ζωή της χώρας μας, στον Όμιλο CHC εξακολουθούμε να κρατάμε τον πήχη σε υψηλό επίπεδο. Δεν κάνουμε εκπτώσεις, δεν βάζουμε σε καραντίνα το μέλλον των δεκάδων συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των προμηθευτών και συνεργατών μας, των εργαζομένων μας. Με ρεαλισμό και όραμα για την επόμενη μέρα, συνεχίζουμε και προχωράμε μπροστά».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει