Παρέμβαση Μαμουλάκη για το χονδρεμπόριο

93

Το ζήτημα καταστρατήγησης των διατάξεων που αφορούν τη λειτουργία του χονδρεμπορίου από τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες εις βάρος των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αναδεικνύει με Ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης, με τη συνυπογραφή του τομεάρχη Αλέξη Χαρίτση και 39 ακόμη βουλευτών.

«Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις κι ένα τσουνάμι λουκέτων, βρίσκεται προ των πυλών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Πρακτικές που καταστρατηγούν τις διατάξεις λειτουργίας του χονδρεμπορίου και ανοίγουν κερκόπορτες που επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο τη θέση των ΜμΕ, πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία.

Η ευθύνη της Πολιτείας είναι τεράστια, γι’ αυτό και απαιτούμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να προστατευτούν οι μικροί και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, από αθέμιτες πρακτικές που καταστρατηγούν στην πράξη της ισχύουσες διατάξεις».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει