ΒΟΛΕΪ: Τηλεδιάσκεψη με στόχο την επανέναρξη της Α1

122

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση της Α1 βόλεϊ Ανδρών φαίνεται πως έχει ξεκινήσει, με την ΕΣΑΠ να προγραμματίζει για την ερχόμενη εβδομάδα τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα παραστεί και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αναφέρει: «Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ, με θέμα την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων αλλά και του πρωταθλήματος Volley League ανδρών».

Στο μεταξύ, έπιασαν τόπο οι προσπάθειες της ΕΟΠΕ για τη μετάθεση των προκριματικών των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών για τον Μάιο του 2021.

Η απόφαση αυτή είναι μία σημαντική επιτυχία της διοίκησης της ΕΟΠΕ, η οποία κερδίζει έναν μήνα, έτσι ώστε σε περίπτωση που ξεκινήσουν πάλι τα Εθνικά πρωταθλήματα να μην έχει περαιτέρω διακοπές λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει