ΜΠΑΣΚΕΤ: Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο ΟΦΗ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

131

Κίνηση ευαισθησίας από την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, η οποία συγκέντρωσε τρόφιμα για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα οποία προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από αθλητές και μέλη της επιτροπής μπάσκετ, παρέδωσε χθες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, στη δράση αυτή που αποτελεί συνέχεια των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών που ανέλαβε πέρσι το τμήμα, παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμεών Καμπάκας, Ηρακλής Σφακιανάκης, Σωτήρης Καταρτζόγλου και εκ μέρους των παικτών οι Νίκος Μποχωρίδης, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Κώστας Αγαπιάδης ,Φαίδων Καμπάκας.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης και της συνεργασίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα τοποθετήσουν ειδικά διαμορφωμένα καλάθια στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ ώστε να μαζεύονται τρόφιμα όλη την αγωνιστική σεζόν (όταν φυσικά επιστρέψει η κανονικότητα στον αθλητισμό) για τα παιδιά και τις οικογένειες με προβλήματα διαβίωσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει