ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2: Μπάλα από του χρόνου «βλέπει» ο Αυγενάκης

147

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου αλλά και να διεξαχθούν μία με δύο αγωνιστικές μέσα στις γιορτές, αποδυνάμωσε αισθητά με χθεσινή του τοποθέτηση ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

Αν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα «ανάψει» πολύ σύντομα το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων, αυτό δε συνεπάγεται και… σέντρα του πρωταθλήματος μέσα στον Δεκέμβριο.

«Όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγνώμη αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμηση μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων», τόνισε

ο κ. Αυγενάκης, μειώνοντας έτσι αισθητά την αισιοδοξία των παραγόντων των ομάδων, μετά τη συνάντηση της Τετάρτης με την Επιτροπή και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, αναμένεται η επίσημη απάντηση της Επιτροπής για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τους προπονητές να κάνουν τα πλάνα τους για αγωνιστική δράση στις αρχές του 2021…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει