ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΘΕΣ Η SL2 FOOTBALL LEAGUE: Στηρίζουν Λεωνίδα Λεουτσάκο οι ομάδες

108

Την πλήρη στήριξή του στον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους αντιπροέδρους εξέφρασε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στην χθεσινή του  τηλεδιάσκεψη. Εκτός αυτού ανακοινώθηκε ότι συστήθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης με την ΕΡΤ για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προσφορά για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, σε απάντηση δημοσιευμάτων εξέφρασε ομόφωνα τη στήριξή του στον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους, εγκρίνοντας τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αφενός για την έναρξη των πρωταθλημάτων και αφετέρου για την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ μελών της.

Συστήθηκε επιτροπή διαπραγμάτευσης με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπου εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019, ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο και ΠΑΕ Χανιά».

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για τα τηλεοπτικά παρότι εδώ και μερικές ημέρες εικάζεται ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα και σε κάθε περίπτωση το “deal” θα κλείσει με τη δημόσια τηλεόραση. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, η συμφωνία θ’ ανέλθει στα 5 εκατομμύρια ευρώ και για τις δύο κατηγορίες.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει