ΔΩΡΕΑ: Οι αστυνομικοί ευχαριστούν για μάσκες και αντισηπτικά

110

Μάσκες και αντισηπτικά τζελ προσέφερε εταιρεία σε αστυνομικούς του Ηρακλείου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της. Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη ημών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, τη δωρεά, 4.000 χειρουργικών μασκών και 50 φιαλών αντισηπτικού τζελ 600 ml, προκειμένου να διατεθούν στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και που εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρεία ‘’ VioPharmed’’ και το ‘’PARKO outdoor experience’’  για την ανιδιοτελή δωρεά τους.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας. Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.

Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει