ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΤΖΑΡΗΣ: «Αν ο Σάμι ήταν στην Ελλάδα, θα είχε φύγει…»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

143

«Αν ήταν κοντά ο Σάμι θα είχε φύγει. Καλά που μένει μακριά» δήλωσε ο Γιώργος Τουτζάρης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Live Sport.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλη, επανέλαβε την ανάγκη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα λέγοντας:

«Οι λοιμωξιολόγοι επιλαμβάνονται και προτείνουν. Λανθασμένα είπαν ότι έκανα επίθεση στον κ. Σύψα. Έπεσα από τα σύννεφα με τη δήλωσή του, γιατί απόρησα ποιος δεν τους έδωσε το αίτημά μας. Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες».

Για την τιμή των τεστ κοροναϊού ανέφερε:

«Τον Μάιο ένα μοριακό τεστ κόστιζε 110 ευρώ. Για 35 άτομα, δηλαδή, ένα κόστος 4.000 ευρώ την εβδομάδα. Πριν 15 ημέρες έλαβα προσφορά από εργαστήριο του Ηρακλείου με 40 ευρώ. Άρα, το κόστος μειώνεται στα 1.400 ευρώ και περίπου 15.000 για όλο τον χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι η Σούπερ Λιγκ 1 πήρε προκαταβολή 600.000 από χορηγία για να το καλύψει».

Για τη ζημιά των ΠΑΕ: «Θα είναι μεγάλη αν δεν γίνει πρωτάθλημα ή αν παίξουμε 22 αντί για 30 παιχνίδια.

Ίσως μειωθεί το τηλεοπτικό. Και ο Εργοτέλης πλήττεται  και βρίσκεται σε αναστολή από τον Νοέμβριο.

Υπάρχει βοήθεια από το κράτος, διαφορετικά δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο. Αν δεν είχαμε τώρα ποδόσφαιρο στη Σούπερ Λιγκ 1 και την Ευρώπη όπως στην πρώτη καραντίνα, θα είχαν όλοι κατάθλιψη».

Για την σημερινή τηλεδιάσκεψη:

«Δεν ξέρω πού μπορεί να βγάλει, αφού μία ημέρα μετά συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι. Να πούμε τι; Υπάρχει και το Κύπελλο το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου και έχει πρόβλημα η ΕΠΟ».

Για το τι λέει ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, Μάγκεντ Σάμι: «Αν ήταν κοντά θα είχε φύγει. Καλά που μένει μακριά».

Για το αν έχει φτάσει η κατάσταση στο σημείο μηδέν: «Ως συνήθως, αν δεν φτάσουμε στο σημείο μηδέν δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Το χειρότερο είναι ότι δεν κάνουμε προπονήσεις. Δεν κατάλαβα ποτέ, γιατί μας τις απαγόρευσαν. Θα μπορούσαμε να κάνουμε rapid test και αν υπήρχε κρούσμα να κάναμε μοριακό.

Εμείς σαν Εργοτέλης έχουμε ήδη κάνει 6-7 μοριακά τεστ. Ένας άνθρωπος δεν μπορούσε να ασχοληθεί;

Ο κ. Αυγενάκης δεν μπορούσε; Ο κ. Μαυρωτάς δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς και να μας πουν αν παίζουμε ή όχι;

Δεν μας έλεγαν τίποτα.

Το παράδοξο είναι ότι ο κ. Μαυρωτάς λέει ότι αν είχαμε ξεκινήσει, δεν θα μας σταματούσαν. Τον Μάρτιο, όμως, μας σταμάτησαν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει