Έφτασαν τους 12 οι νεκροί της πανδημίας στην Κρήτη

558

Στα 12 έχουν φθάσει τα θύματα της  Covid-19 στην Κρήτη. Χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή 75χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο στην κλινική κοροναϊού ενώ τη ζωή της έχασε και μια 88χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι νοσηλείες στην Κρήτη

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, στα νοσοκομεία του νησιού νοσηλεύονται 88 ασθενείς, οι 19 σε ΜΕΘ και οι 69 σε κλινικές Covid.

Αναλυτικά, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται 35 ασθενείς, 24 στην κλινική Covid και 11 στη Μ.Ε.Θ., στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου υπάρχουν 17 ασθενείς με κοροναϊό, 12 στην κλινική Covid και πέντε στη Μ.Ε.Θ.

Στο νοσοκομείο Χανίων, νοσηλεύονται 19 άτομα, 18 στη μονάδα κοροναϊού και ένα στη Μ.Ε.Θ., στο Ρέθυμνο 12 ασθενείς, έντεκα στην ειδική μονάδα και ένας στη Μ.Ε.Θ., στον Άγιο Νικόλαο νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, δύο στην κλινική Covid και ένας στη Μ.Ε.Θ. Στο νοσοκομείο Σητείας δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με Covid, στην Ιεράπετρα νοσηλεύεται ένα άτομο στην ειδική μονάδα, όπως και στη Νεάπολη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει