ΔΩΡΕΑ: Οκτακόσιες υφασμάτινες μάσκες για την ΕΛ.ΑΣ.

145

Εκατοντάδες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξασφάλισε για τις ανάγκες του προσωπικού η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου χάριν στην προσφορά Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για εμάς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη ημών των ιδίων και κατ’ επέκταση της προστασίας των οικογενειών μας και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, από δωρεά , 800 επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες μάσκες με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας , προκειμένου να διατεθούν στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και που εκτίθενται σε άμεσο κίνδυνο.

Οι συνδικαλιστές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Οι συνδικαλιστές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την ‘’ Υπεραγορά Κρεάτων ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ’’ για την ανιδιοτελή δωρεά τους. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν ελπιδοφόρα απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας.

Ο αγώνας συνεχίζεται και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε δίπλα μας και στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας. Η κοινωνία μας έχει όλους ανάγκη.

Η Ένωσή μας θα παραμείνει κοντά στους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει