Συγχαίρουν τους καθηγητές

220

Τα θερμά τους συγχαρητήρια στον καθηγητή Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, κ. Αριστείδη Τσατσάκη και στον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών κ. Κωνσταντίνος Στούμπος, εκφράζουν, με ανακοίνωσή τους οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι δύο καθηγητές είναι μεταξύ των έντεκα συνολικά Ελλήνων πανεπιστημιακών και ερευνητών που εργάζονται σε ελληνικά τριτοβάθμια ιδρύματα και ερευνητικούς φορείς και περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.400 επιστημόνων με τη μεγαλύτερη επιρροή, παγκοσμίως, όπως αυτή προκύπτει από την απήχηση του έργου τους για την τελευταία 11ετία.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να προβάλλουν το Πανεπιστήμιο Κρήτης με τις διεθνείς διακρίσεις τους  και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία», τονίζει η πρυτανεία του Ιδρύματος.

Η κοσμητεία της ΣΘΕΤΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων, «παρά  τη  σχετικά  μικρή «επιστημονική-ακαδημαϊκή  ηλικία»  του,  ο  συνάδελφος  Κ.  Στούμπος  έχει  ήδη  173 δημοσιεύσεις (WebofScience) και περισσότερες από 19.000 αναφορές στο δημοσιευμένο του έργο (H-index: 59).

Η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή όχι μόνο για το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας  Υλικών  και  τη  ΣΘΕΤΕ,  αλλά  για  το  Πανεπιστήμιο  Κρήτης,  το  οποίο  έχει αδιαμφισβήτητα καθιερωθεί στην κορωνίδα των ΑΕΙ της Ελλάδας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει