«Βοήθεια από Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ» ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΤΖΑΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΩΤΑ

116

Τη βοήθεια από Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ για την έναρξη του πρωταθλήματος περιμένουν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, σύμφωνα με τον Γιώργο Τούτζαρη.

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών που βρίσκονται κάτω από τη Super League τόνισε στην ιστοσελίδα SDNA. «Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είμαστε 8 μήνες και πλέον, χωρίς δραστηριότητα.

Προσπαθούμε με ατομικές προπονήσεις να κρατήσουμε τους παίκτες σωματικά και ψυχολογικά σε νορμάλ κατάσταση. Καταλαβαίνετε πως για οποιονδήποτε επαγγελματία είναι δύσκολο.

Εμείς ως διοίκηση προσπαθούμε να τους δώσουμε να καταλάβουν πως θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν μόνοι τους.

Περιμένουμε από την Super League και την ΕΠΟ να βοηθήσουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την στιγμή που υπάρχει και το Κύπελλο και το συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων».

 

Λεουτσάκος:  «Να έβρισκε τηλεοπτικό συμβόλαιο ο Μαυρωτάς»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών απάντησε στον Γιώργο Μαυρωτά, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε ο εκάστοτε υφυπουργός να έβρισκε τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγούς, ώστε η λίγκα να μην ψάχνεται τον Νοέμβριο…

Αναφορικά λοιπόν με  τη δήλωση Μαυρωτά ότι αν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν θα το διέκοπταν οι ειδικοί ο πρόεδρος της Λίγκας είπε:

«Θα μπορούσε να δώσει και μία λύση να υπογράφαμε πιο μπροστά με το κρατικό κανάλι. Να βρίσκονταν οι παροχές από τους εκάστοτε υφυπουργούς αθλητισμού, ώστε να ξεκινούσε το πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο και όχι να παλεύουμε κάθε χρόνο και να λέμε ότι ψάχνουμε να βρούμε χορηγίες μετά τον Νοέμβριο.

Προφανώς ο κύριος Μαυρωτάς δεν ήξερε ότι πριν ένα μήνα τελείωσε δικαστήριο από ομάδα που είχε προσφύγει. Ακούω κάποιους να λένε ότι δεν είχαμε ξεκινήσει, αλλά τα τελευταία δικαστήρια τελείωσαν πριν ένα μήνα. Η πολιτική ηγεσία δεν ξεκαθάριζε το τοπίο με την αναδιάρθρωση.

Οι αναδιαρθρώσεις γίνονται με υπουργική απόφαση. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε συνέχεια. Δεν έχω δει μια υπεύθυνη στάση. Αν είχαμε ξεκινήσει δεν θα μας σταματούσαν; Γιατί δεν μας αφήνουν να ξεκινήσουμε τότε; Έχουμε συνέχεια επαφή με τη ΓΓΑ».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν από δω και πέρα τόνισε:

«Γίνονται προσπάθειες στην κατεύθυνση να μπορούμε κάποια στιγμή να ξεκινήσουμε. Όλα εξαρτώνται από την πανδημία. Το ποδόσφαιρο αγγίζει όλες τις περιφέρειες. Το παράδοξο είναι ότι παίζει η Super League 1. Οι ομάδες απομονώνουν τα κρούσματα. Έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε κι εμείς, δεν ζητάμε κάτι παράλογο. Κάθε μέρα είμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία και πιέζουμε. Προσπαθούμε όπου μπορούμε να φτάσουμε. Είδατε ότι μας συμπαραστάθηκαν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές της Super League 1.

Όλος ο κόσμος θεωρεί ότι υπάρχει μια αδικία και πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων να μπούμε κι εμείς στο χορτάρι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει