ΕΛΓΑ: Μέχρι 4 Δεκεμβρίου η δήλωση των ζημιών

224

Περιθώριο ως και τις 4 Δεκεμβρίου έχουν οι πληγέντες από τις πρόσφατες κακοκαιρίες στην Κρήτη για να δηλώσουν τις ζημιές τους.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αφού είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστο Τριαντόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, που έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη και της γενικής διευθύντριας της Περιφέρειας Κρήτης Μαρίας Ραπτάκη.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν, αφενός το μέγεθος και η έκταση των ζημιών, αφετέρου το έργο της καταγραφής που γίνεται από συνεργεία της Περιφέρειας Κρήτης για τις επιχειρήσεις, αλλά και του Υπουργείου και του ΕΛΓΑ.

Όπως τονίστηκε τόσο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που θα αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ όσο και οι Επιχειρηματίες των οποίων οι Επιχειρήσεις επλήγησαν και βρίσκονται στις περιοχές των Δήμων που έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη, θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου θα καταγράφονται οι ζημιές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει