«ΡΟΖ»: Εκβίαζαν τη 43χρονη γυναίκα

289

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ζευγάρι ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζαν 43χρονη γυναίκα με «ροζ» φωτογραφίες.

Όμως, η διοικήτρια του Α.Τ. Μουζακίου έστησε ολόκληρη επιχείρηση και προσποιούμενη την εξαδέρφη του θύματος κατάφερε να βάλει στο χέρι τον 42χρονο και την 43χρονη φίλη του και να τους στείλει στη δικαιοσύνη.

Ο εφιάλτης της 43χρονης ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες, όταν ο 42χρονος άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας, μαζί με τη 43χρονη φίλη του που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα, έπεισαν την 43χρονη γυναίκα να τους αποστείλει τολμηρές φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Κατόπιν άρχισαν να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά εκβιάζοντάς την ότι θα διαρρεύσουν τις φωτογραφίες. Το θύμα, αποφασισμένη να δώσει τέλος στον εφιάλτη, απευθύνθηκε στη διοικήτρια του ΑΤ Μουζακίου.

Η διοικήτρια αμέσως κινητοποίησε τόσο το ΑΤ όσο και το Τμήμα Ασφαλείας, αναλαμβάνοντας προσωπικά την επιχείρηση και καθοδήγησε την παθούσα να κανονίσει συνάντηση με το ζεύγος των εκβιαστών.

Μάλιστα, στο ραντεβού με την παθούσα μετέβη η ίδια η διοικήτρια του Τμήματος, προσποιούμενη την ξαδέρφη της, ενώ το σημείο είχαν περικυκλώσει από νωρίς αστυνομικοί του ΑΤ και του ΤΑ Μουζακίου.

Όταν εμφανίστηκαν οι δράστες και παρέλαβαν τα χρήματα, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, δίνοντας τέλος στη δράση τους.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει