Πετράκης: «Αν δεν πίστευα στο πρωτάθλημα δεν θα ήμουν εδώ…»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

152

Το νέο προπονητή, Γιάννη Πετράκη, παρουσίασε  χθες το πρωί ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λεμεσού , Νίκος Κίρζης.

Αρχικά, μίλησε ο Νίκος Κίρζης που είπε:

«Σήμερα αρχίζει μία καινούρια μέρα με τον Γιάννη Πετράκη. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο διακατέχει η σοβαρότητα. Ξέρει πολύ καλά πού ήρθε και γιατί ήρθε. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί συμφωνήσαμε πως τα κύρια συστατικά για να πετύχουμε τον στόχο μας, το πρωτάθλημα, είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μαζί».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης, που είπε αρχικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Κύπρο και για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε.

Θεωρώ πως βοηθήσαμε την ομάδα στα μέγιστα. Εγώ όσα χρόνια κάνω προπονητική δεν έκοψα την ευκαιρία από κάποιον να πάει παραπάνω. Είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου χαρούμενοι. Ήρθαμε σε ομάδα που έχει άλλο επίπεδο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους μας».

Για τη δουλειά που τον περιμένει είπε: «Στη ζωή μου, όπου και να βρίσκομαι, όποιος και να είναι ο στόχος, όλα γίνονται όταν κερδίζεις στόχους κάθε μέρα. Να γίνουμε ομάδα με σκληρή δουλειά, να βελτιωνόμαστε και να είναι ορατό κάθε Κυριακή. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό επακόλουθο. Να είμαστε συνεπείς στην καθημερινότητα.

Όλα τα άλλα είναι θέμα δουλειάς. Ο Απόλλωνας θέλει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε την διαφορά. Αυτή είναι η διαδικασία».

Για το ότι δεν έχει εμπειρίες πρωταθλητισμού, και αν ο Απόλλωνας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Στο παρελθόν ήμουν σε 6 ομάδες που είχα στόχο το πρωτάθλημα.

Σε ομάδες Α’ Κατηγορίας δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Είναι τώρα η ευκαιρία για να το κάνουμε στο πιο ψηλό επίπεδο.  Αν δεν το πίστευα για το πρωτάθλημα, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θέλω να λέω πολλά, να βλέπουμε πράξεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει