Κλείνει το ένα τμήμα της λεωφόρου 62 Μαρτύρων

396

Στην προηγούμενη καραντίνα, η δημοτική Αρχή είχε φροντίσει για να επιδιορθώσει ένα σημαντικό τμήμα της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, εκμεταλλευό- μενη την ιδιαίτερα μειωμένη κίνηση.

Στη δεύτερη καραντίνα αντίστοιχα, ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει το έργο αφού αρχίζει από μεθαύριο εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης, στο βόρειο τμήμα της οδού, που εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «διαμορφώσεις – κατασκευές – συντηρήσεις υποδομών σε κοινοχρήστους και αθλητικούς χώρους – 3ο υποέργο : Συντήρηση Λεωφόρου 62 Μαρτύρων».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κάθοδος της λεωφόρου 62 Μαρτύρων από τη συμβολή της με την οδό Πετράκη έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθέρνης, για το συγκεκριμένο τμήμα της λεωφόρου, θα παραμείνει κλειστή.

Σε όλο το μήκος της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, όπου θα εφαρμοστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με την Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου θα ληφθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στη συμβολή των οδών Ελευθέρνης και λεωφόρου 62 Μαρτύρων, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων που κατευθύνονται προς Γιόφυρο και θα εκτρέπονται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, το οποίο θα έχει μετατραπεί σε διπλής κατεύθυνσης.

Απαγορεύεται η πρόσβαση των οχημάτων στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων από την οδό Ισαύρων, η οποία στο τμήμα της από την οδό Ελευθέρνης έως τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων θα παραμένει κλειστή.

Η οδός Γεωργ. Μαρκατάτου, στο ύψος της Ένωσης Ηρακλείου θα παραμείνει κλειστή προς τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Οι οδοί Παύλου Μελά, Λεβήνου και Πατριάρχου Μελετίου θα παραμείνουν ανοιχτές προς την άνοδο της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, ενώ η κίνηση προς Γιόφυρο θα γίνεται μέσω εκτροπής στο ρεύμα ανόδου, το οποίο θα έχει μετατραπεί σε διπλής κυκλοφορίας.

Η οδός Αντ. Δομαλάκη από τη συμβολή της με την οδό Πηρουνάκη έως τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων θα παραμείνει κλειστή.

Οι οδοί Βαλαωρίτη και Δροσίνη από τη συμβολή τους με την οδό Καβάφη θα παραμείνουν κλειστές.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει