ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ: Στα καφέ με πλεξιγκλάς και στα ρεστοράν ανφάς

194

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ. Όσο καλό μπορεί να είναι αυτό μέσα σε συνθήκες πανδημίας.

ΣΤΗ ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού» ο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, που διαγνώστηκε με τον ιό τη Δευτέρα.

ΟΥΤΕ καν σε προληπτική καραντίνα ο πρωθυπουργός που συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο το Σάββατο. Και ας πέρασαν δύο μέρες μόνο…

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και Μητσοτάκης είχαν κάνει τεστ πριν τη συνάντησή τους και ήταν αρνητικά, όπως διαβεβαιώνει ο Πέτσας.

ΠΑΝΤΩΣ η πανδημία έχει χτυπήσει για τα καλά την Εκκλησία, προφανώς μέσω της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος ώστε να πανηγυρίζουν κάποιοι…

Μ’ ΑΡΕΣΕΙ που ενώ οι αριθμοί της πανδημίας ευημερούν, η κυβέρνηση κάνει σχέδια για το άνοιγμα της χώρας από το lockdown σε σύντομο χρόνο.

ΜΑΛΙΣΤΑ σχεδόν προαναγγέλλει διαχωριστικά πλεξιγκλάς μεταξύ των τραπεζιών στα καφέ και τα εστιατόρια και επιδότηση θερμαντικών μέσων στους εξωτερικούς χώρους τους. Βρε θα καεί το πελεκούδι τις γιορτές, σας λέω!

ΦΥΣΙΚΑ και απεύχομαι τα καιρικά φαινόμενα να γίνουν ακραία, αλλά η βροχή έχει και τα καλά της. Δίνει την ευκαιρία στα ελαιουργεία να βγάλουν τον όγκο της δουλειά τους και να ξεμπλοκάρουν τις αυλές τους.

ΑΜΑ είχε τιμή και το λάδι, θα ήταν όλα πιο ωραία και κυρίως για τους παραγωγούς.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γραφτό για τον Παναθηναϊκό ν’ αποκτήσει το δικό του γήπεδο, αφότου έφυγε από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ τον έφαγαν οι κορμοράνοι και ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που ανακοίνωσε ο Μπακογιάννης το σχέδιο για τον Βοτανικό, έρχεται το βέτο Πολωνίας- Ουγγαρίας να μπλοκάρει το νέο γήπεδο…

ΓΙΑ ΤΗΝ ακρίβεια οι δύο χώρες δεν συναινούν στην έγκριση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψής, το οποίο και θα κάλυπτε μέρος της χρηματοδότησης του γηπέδου του ΠΑΟ.

ΟΥΤΕ Ο ακατονόμαστος να κρυβόταν πίσω από τη νέα πιθανή εμπλοκή…

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ κάνει φέτος τη Black Friday της 27ης Νοεμβρίου, η πανδημία. Μπορεί ν’ αποφύγουμε τις ουρές εντός και εκτός καταστημάτων, αλλά βλέπω από την καταναλωτική μανία των εγκλείστων να πέφτει το internet!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει