Από τη Χερσόνησο η εκλογή Ζαννιά στη διοίκηση του Ευρωπαϊκού Τένις

103

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο.

Η Γενική Συνέλευση είχε αναβληθεί τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας και πραγματοποιήθηκε «υβριδικά» το περασμένο τριήμερο, με τη συμμετοχή 49 χωρών, με φυσική παρουσία εκπροσώπων 11 χωρών και μέσω τηλεδιάσκεψης εκπροσώπων 38 χωρών.

Στις εκλογές που διενεργήθηκαν εξελέγη Πρόεδρος ο KaderkaIvo (Τσεχία) και Μέλη του Δ.Σ. κατάσειρά εκλογής οι JolissaintChristiane (Ελβετία), FodeLuisanna (Ιταλία), SchneiderEva-Maria (Γερμανία), Ζαννιάς Σπύρος, (Ελλάδα), ZukinEvgeniy (Ουκρανία), Rawlinson David (Μεγάλη Βρετανία), Babic Nikolina (Κροατία), Itu Razvan (Ρουμανία).

Στη Γενική Συνέλευση βραβεύτηκε η Ε.Φ.Ο.Α., ως η καλύτερη Εθνική Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε ανάπτυξη, για το 2019. Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε τρία χρόνια που επιβραβεύεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το έργο της Ε.Φ.Ο.Α.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με τη παρουσία τους και καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και ο δήμαρχος Χερσονήσου ΓιάννηςΣέγκος.

Την έναρξη κήρυξαν με χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας David Haggerty, ο απερχόμενος Πρόεδρος της TENNIS EUROPE Vladimir Dmitriev και ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς, ο οποίος παρουσίασε το έργο της Ε.Φ.Ο.Α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει