Καταγγέλλει επίθεση το Ασήμι στα Ανώγεια

«ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ» Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

171

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση του Ασημίου, για το παιχνίδι της ομάδας στα Ανώγεια με τον τοπικό Αετό, για την 3η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι παράγοντες του σωματείου έκαναν γνωστό ότι παρά τη ρητή απαγόρευση παρουσίας θεατών στα γήπεδα, φίλαθλοι των γηπεδούχων επιτέθηκαν φραστικά στην αποστολή και μετά το τέλος του αγώνα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της.

Παράλληλα το Ασήμι διαμαρτύρεται και για τα σφυρίγματα του διαιτητή Ζιούτου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Ασημίου ευχαριστεί την ομάδα του Αετού Ανωγείων για τη φιλοξενία της. Ωστόσο εκφράζουμε τη λύπη μας για τη στάση μερικών ανθρώπων στην κερκίδα, όπου για 90 λεπτά έβριζαν ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά τη λήξη του αγώνα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας.

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την απορία μας πώς ένας διαιτητής ορίζεται για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ίδια έδρα, όταν μάλιστα είναι κατώτερος των περιστάσεων ενός ντέρμπι».

Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Ανώγεια, πήρε θέση η διοίκηση του Αετού, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα αφήσει κανέναν με ανάρμοστη συμπεριφορά, να δημιουργήσει πρόβλημα στο σωματείο.

Στην ανακοίνωσή τους οι παράγοντες της ομάδας των Ανωγείων, τονίζουν μεταξύ άλλων:

«Δεν θα ανεχθούμε από κανέναν όπως κι αν λέγεται, ό,τι κι αν έχει προσφέρει παλιότερα στο σωματείο, να δημιουργεί πρόβλημα με τις βρισιές και τραμπουκισμούς από τις κερκίδες σε διαιτητές και αντιπάλους. Όσο θα είμαστε εμείς στο συμβούλιο, θα προσπαθούμε να πρεσβεύουμε τον πολιτισμό και όλα τα θετικά στοιχεία που έχουν αναδείξει και έχουν κάνει γνωστό το χωριό σε όλο τον κόσμο.

Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς μας, τους παρακαλούμε να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο αν δεν μπορούν να συμπεριφερθούν κόσμια ή να έρθουν να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας και να κάνουν αυτοί ότι νομίζουν σωστότερο γι’ αυτήν».

Να επισημάνουμε ότι αύριο οι δύο ο μάδες θα συναντηθούν για το Κύπελλο ΕΠΣΗ στο Ασήμι!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει