Στη φυλακή μαζί με τις… ιδέες του ο Μιχαλολιάκος

124

Εκτός εαυτού η κόρη του έξω από τη ΓΑΔΑ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος , λίγη ώρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου βγήκε από το σπίτι του και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του.

Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του.

«Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τα πιστεύω μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτή την απόφαση.

Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη» είπε ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας να προκαλεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του, μπήκε σε αυτοκίνητο, με υποστηρικτές του να φωνάζουν συνθήματα και την κόρη του, Ουρανία, να βρίζει χυδαία τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο, καλύπτοντας τα γεγονότα. Ο αρχηγός της ΧΑ μετέβη λίγα λεπτά αργότερα στη ΓΑΔΑ.

Εκεί, έγινε νέο σόου από την Ουρανία Μιχαλολιάκου, που ξεδίπλωσε το πλούσιο υβρεολόγιό της, ενώ η Ελένη Ζαρούλια που οδηγούσε το αυτοκίνητο  επιχείρησε να χτυπήσει τους δημοσιογράφους που είχαν προσεγγίσει το όχημα.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, οργισμένη από την απόφαση που στέλνει τον πατέρα της στη φυλακή και ως γνήσιο τέκνο της «οργάνωσης» η νεαρή άρχισε να φωνάζει και εν συνεχεία να ουρλιάζει.

Στόχος της οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που καλύπτουν την υπόθεση εναντίον των οποίων καταφέρθηκε με ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις για τις μητέρες τους.

Τη «μαινόμενη Ουρανία» που ήθελε να ορμήξει εναντίον όλων συγκρατούσε με δυσκολία μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αρκετοί οπαδοί της «Χρυσής Αυγής» έδωσαν το “παρών” για να συμπαρασταθούν στον Μιχαλολιάκο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει