ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

126

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ! Ο καιρός ημερεύει και το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

ΤΙ ΑΛΛΟ να ζητήσετε από τη ζωή σας; Αν δεν είχαμε και την Covid 19 τι ωραία που θα ήτανε!

ΑΛΛΑ μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Ας ελπίσουμε ότι με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Μητσοτάκης, η κατάσταση θα βελτιωθεί.

ΟΜΩΣ αυτοί που εξέτασαν τα… λύματα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι, καθώς οι αναλύσεις δείχνουν μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο που θα μεταφραστεί σε έκρηξη κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΙ ΠΟΣΟ στοματικό διάλυμα να χρησιμοποιήσουμε για την καταπολέμηση της πανδημίας; Οι μελέτες δείχνουν, λέει, ότι τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

ΕΙΔΙΚΑ δε αν το στοματικό διάλυμα περιέχει και 1% βρεφικού σαμπουάν. Και όπως έλεγε η παλιά εκείνη διαφήμιση… μην το πιείτε, γαργαριστείτε!

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ στην Ευρώπη αποφάνθηκαν ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι λιγότερο φονικό, αν και με αυξημένα κρούσματα.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παρήγορο. Φαίνεται να αποκτήσαμε το know-how. Που να βγουν και τα εμβόλια;

ΖΟΡΙΖΟΥΝ τα πράγματα στο Παρίσι μετά τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή.

Ο ΜΑΚΡΟΝ φοβάται αντίποινα και κλείνει ένα τζαμί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση καταργεί την 8ωρη εργασία. Όχι προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω και όσοι κάνουν υπερωρίες θα τις εξαργυρώνουν με άδεια.

ΠΑΡΑ ένας τεσσαράκοντα της Χρυσής Αυγής οδηγούνται στη φυλακή, μετά τη χθεσινή απόφαση- αυλαία της ιστορικής δίκης.

ΜΙΑ μικρή ασάφεια υπάρχει με την περίπτωση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, καθώς πρέπει να προηγηθεί η άρση της ασυλίας του από το ευρωκοινοβούλιο, εκτός και αν ο ίδιος διευκολύνει- επισπεύσει τη διαδικασία.

ΣΤΟ μεταξύ, ασάφεια υπάρχει και με τον παχυλό μισθό του, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεχίσει να τον παίρνει και μέσα στη φυλακή…

ΓΙΑΤΙ εκτός από τις… ιδέες δεν φυλακίζονται και οι ευρωαμοιβές!  Εκτός και αν είσαι ο Μιχαλολιάκος που δηλώνει περήφανος που φυλακίζεται για τις ιδέες του…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει