Αναβλήθηκαν τα ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

152

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν και χθες στον νομό Ηρακλείου, η Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ φρόντισε νωρίς το πρωί να αναβάλλει όλα τα προγραμματισμένα για χθες παιχνίδια του πρώτου γύρου της διοργάνωσης.

Πρόκειται για τους αγώνες Ροδιά-Κόρακας, Κανάρια-Ρωμανός, Ασήμι-Αετός Ανωγείων, Ζαρός-Πήγασος, ΑΕΚ-Γόρτυνα και Δόξα Ηρακλείου-ΑΟ Καμινίων. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα οριστούν με νέα απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου.

Απόγνωση στην ΑΕΚ

Ασφαλώς και δεν αποτελεί είδηση ότι το γήπεδο της ΑΕΚ στον Καρτερό υπέστη για πολλοστή φορά πολύ σοβαρές ζημιές από την ισχυρή και παρατεταμένη βροχόπτωση.

Οι άνθρωποι της ομάδας, λίγες ώρες πριν από το πρώτο για φέτος προγραμματισμένο παιχνίδι τους με αντίπαλο τη Γόρτυνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ -το οποίο φυσικά αναβλήθηκε- βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ άσχημο αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς συνηθισμένο θέαμα τα τελευταία χρόνια.

Το γήπεδο μετετράπη σε ποτάμι, με τόνους λάσπη να μένουν στον αγωνιστικό χώρο και τη συνολική ζημιά να είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να «ξεσπιτωθεί» για ακόμα μια φορά, έχοντας αποδεχθεί πλέον ότι δε μπορεί να υπάρξει οριστική λύση στο πρόβλημά της.

«Η υπομονή μας εξαντλείται, όχι όμως η αντοχή μας. Μία ζωή πρόσφυγες ήμασταν και ποτέ δεν κάναμε πίσω, ούτε τώρα θα κάνουμε», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του σωματείου, το οποίο συνεδρίασε χθες βράδυ για να πάρει αποφάσεις.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει