ΟΦΗ – Προσφυγές 1-0

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ • ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

194

Η πρώτη νίκη ήρθε για και τον ΟΦΗ χθες  από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση του Ματίας Βερόν.

Η κρητική ομάδα απαλλάχθηκε από την προσφυγή του πρώην ποδοσφαιριστή της, που ζητούσε χρήματα τα οποία οφείλονταν από την παλιά ΠΑΕ. Ο Αργεντινός πρώην μέσος του ΟΦΗ ζητούσε συγκεκριμένα το 50% των οφειλών του που ανέρχονταν σε 300.000 ευρώ ήτοι ένα ποσό που έφτανε τις 175.000.

Η προσφυγή του Βερόν απορρίφθηκε καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου Χρ. Κατσιάνη κακώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν κατέθεσε προσφυγή στους τότε διοικούντες της ομάδας.

Η απόφαση αυτή είναι μια πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη σε βάρος του με τον πρώην κεντρικό αμυντικό να ζητάει ένα ποσό γύρω στις 62.000 ευρώ.

Αν αυτή η απόφαση αποτελέσει δεδικασμένο τότε ο ΟΦΗ θα απαλλαχθεί και από τον βραχνά Ταυλαρίδη και ουσιαστικά θα κλείσει οριστικά  ένα κεφάλαιο από το παρελθόν που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον ΟΦΗ δικαιώθηκε και ο Άρης στην υπόθεση Παπαστεριανού καθώς και αυτή απορρίφθηκε και οι Θεσσαλονικείς γλίτωσαν από ένα σημαντικό πρόβλημα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν  πραγματοποίησε χθες το πρωί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ηρακλείου.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο ΟΦΗ ίσως να μην σταματήσει στον Ντε Γκουζμάν. Τις τελευταίες μέρες γίνονται επαφές για μια δυο περιπτώσεις ακόμα παικτών χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο. Αυτό που βγαίνει ωστόσο από την ομάδα είναι πως όπως και στην περίπτωση του Ολλανδού αν βρεθεί κάτι καλό ο ΟΦΗ δεν θα πει «όχι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει