ΜΠΑΣΚΕΤ: Πάντα κοντά στον ΟΦΗ ο Αντώνης Καράτζης

129

Η οικογένεια Καράτζη και ο Αντώνης Καράτζης συνεχίζουν την διαχρονική τους προσφορά προς τον ΟΦΗ.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Καράτζη θα συνεχίσει να είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ  στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής.

Στην ανακοίνωση της η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ αναφέρει:

“Κοντά στον ΟΦΗ για άλλη μια χρόνια ο Όμιλος Καράτζη.

Ο Αντώνης Καράτζης και ο όμιλος επιχειρήσεων Καράτζη, θα συνεχίσει να είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’´Εθνικής. Ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ, Μάνος Σφακιανάκης, και ο υπεύθυνος Μαρκετιγκ & επικοινωνίας, Σφακιανάκης Ηρακλής, συναντήθηκαν με τον Αντώνη Καρατζή, πρόεδρο του ομίλου Καράτζη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο όμιλος θα σταθεί ακόμα μια χρόνια στο πλάι του ΟΦΗ. Η επιτροπή μπασκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί τον όμιλο Καράτζη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ομίλου, Αντώνη Καράτζη, για την μεγάλη και διαχρονική βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει στην ομάδα μας”.

Η ομάδα του αναπτυξιακού

Τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΚ από τον νομό Ηρακλείου ανακοίνωσε η Ένωση.

Η ανακοίνωση:

“Καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες γεννηθεσίες τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008 να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού την Τετάρτη 21/10/2020 και ώρα 16.30 προκειμένου να λάβουν μέρος στην πρώτη προπόνηση του αναπτυξιακού προγράμματος κοριτσιών ν. Ηρακλείου.

Ανδρογέας: Εργαζάκη Ειρήνη (2005), Χαλεπάκη Χρύσα (2006), Θεοδωσούλη Άννα (2007), Μαρκέλη Ψαρά (2007), Διλβόη Χρύσα (2008).

ΟΦΗ: Αλιφραγκη Φωτεινή (2005), Διαμαντάκη Ελευθερία (2005), Τζανετή Δέσποινα (2006), Μηλιαρά Ελένη (2006), Καζάνη Σοφία (2007).

ΟΑΣΗ: Σεκουλοσκα Αλεξάνδρα (2006), Μαρκάκη Ευαγγελία (2007), Τσαντάκη Αικατερίνη (2008), Κουρουπάκη Ελπίδα (2008).

Εργοτέλης: Χριστοδουλάκη Εριέτα (2007), Μακράκη Χάρις (2007), Κληρονόμου Ζωή (2008).

Ηρόδοτος: Ορφανού Γιασεμί (2005), Πετράκη Εβελίνα (2005), Γλόρια Στεργίου (2005), Βαρδαβά Ελευθερία (2006), Γεωργιάδη Βασιλεία (2008).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών – τριών στις προπονήσεις του αναπτυξιακού είναι η προσκόμιση φωτοαντιγράφου της κάρτας υγείας”.

Οι επιτυχόντες της σχολής προπονητών

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της σχολής προπονητών γ’ κατηγορίας που έγινε στο Ηράκλειο. Αυτοί που πέτυχαν τις εξετάσεις είναι:

Αγγελόπουλος Χαράλαμπος, Αλεξίου Γεώργιος, Ανυφαντάκης Εμμανουήλ, Αντωνογιαννάκης Γεώργιος, Γαϊτανάκης Ιωάννης, Γιαννακουδάκης Δημήτρης, Γιαννιουδάκη Ειρήνη, Γρύλλης Σπυρίδων, Θεοδωρίδης Ηλίας-Άγγελος, Καίσαρης Θεόδωρος, Κουμουλος Γεώργιος, Κριμιλης Χριστόφορος, Κωνσταντίνου Γεώργιος, Λιανος Ιωάννης, Μαλλιαρης Δημήτριος, Μαραγκάκης Ανδρέας, Μαστοράκη Μαρία, Μίχας Κυριάκος, Μιχελιδάκη Ευγενία, Μουδάτσος Κωνσταντίνος, Μπαλάφας Κωνσταντίνος, Μπελεφάντης Μαρίνος, Παπαδάκης Μύρων, Πρωτογεράκης Εμμανουήλ, Πρωτογεράκης Μάριος, Σκουλατάκης Γεώργιος, Σταγάκη Στυλιανή, Σταθάκης Αθανάσιος, Σταράκης Εμμανουήλ, Τσαρούχας Δημήτριος, Χαρωνίτης Παναγιώτης, Χατζηιωαννίδης Περικλής, Χωματάς Θεόδωρος, Ψυχογιού Αδαμαντία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει