Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΤΕΜΠΕΡΓΚ

85

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραχώρησε διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου στο site της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την διαιτησία.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το όραμά του για την ελληνική διαιτησία:

«Είμαι εδώ σαν ένας νέος προπονητής. Σε αντίθεση όμως με μια ομάδα ποδοσφαίρου, εδώ δεν μπορώ να βγω στη μεταγραφική αγορά και να κάνω μεταγραφές. Πρέπει να εργαστώ με το υφιστάμενο υλικό και να προπονήσω, να βελτιώσω και να εκπαιδεύσω τους διαιτητές. Πρέπει λοιπόν να δώσουμε χρόνο σε αυτούς τους διαιτητές».

Για την κενή θέση στον πίνακα των διεθνών διαιτητών:  «Υποψήφιοι για τη μία θέση που είναι κενή στον πίνακα διεθνών διαιτητών είναι οι Φωτιάς, Μανούχος και Κουμπαράκης. Θα παρακολουθούνται στενά»

Για τυχόν αλλαγές στον πίνακα διαιτητών SL1:  «Οι δέκα διαιτητές που ανέβηκαν από τη SL2 δεν έχουν εκπαιδευτεί στο VAR και γι’ αυτό δεν ορίζονται. Θα μείνουν στη SL2 και θα αξιολογηθούν. Οι 18 συν 10 διαιτητές που υπάρχουν στον πίνακα είναι αρκετοί συν οι διαιτητές που θα έρθουν από το εξωτερικό για 24 ματς».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει