Θύματα ξυλοδαρμού τρεις Παλαιστίνιοι

197

Κάμερες και μαρτυρίες αναζητούσαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Μαλεβιζίου για να ρίξουν φως στην περίεργη υπόθεση τραυματισμού τριών αλλοδαπών (Παλαιστίνιοι), οι οποίοι κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν άγρια επίθεση από αγνώστους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνάται, οι τρεις Παλαιστίνιοι κι ένας ακόμα συμπατριώτης τους, που δεν τραυματίστηκε, βρίσκονταν στην παραλία της Αμμουδάρας προχθές το βράδυ και έπιναν μπίρες.

Ξαφνικά, όπως φέρονται να είπαν στις Αρχές, τους επιτέθηκαν τέσσερα άτομα και τους χτύπησαν  με  αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας  τους τραύματα στα χέρια και στην πλάτη.

Χρειάστηκε μάλιστα να πάνε στο εφημερεύον νοσοκομείο από όπου αναχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο τέταρτος της παρέας που δέχτηκε την επίθεση είχε απομακρυνθεί λίγα μέτρα από τους φίλους του και δεν τραυματίστηκε. Οι καταγγέλλοντες πάντως, οι οποίοι δεν μιλούν καλά Ελληνικά,  δεν έδωσαν με την κατάθεσή τους στοιχεία που να βοηθούν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Φέρονται να είπαν ότι δεν είδαν από πού ξεπετάχτηκαν οι τέσσερις δράστες, δεν ήξεραν τι ρούχα φορούσαν, γιατί ήταν σκοτάδι, όπως είπαν, δεν συγκράτησαν για τον ίδιο λόγο χαρακτηριστικά τους και δεν ήξεραν να πουν εάν ήταν Έλληνες ή αλλοδαποί. Αυτό που πιστεύουν οι αστυνομικοί είναι ότι τα θύματα της επίθεσης για κάποιο λόγο ίσως να θέλουν να αποκρύψουν κάποια πράγματα που ενδεχομένως γνωρίζουν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει