Ραντεβού και με μάσκα στους εσωτερικούς χώρους της Αποκεντρωμένης

98

Μόνο με υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και κατόπιν ραντεβού θα γίνεται η συναλλαγή των πολιτών με τις υπηρεσίες, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι λόγω της υπαγωγής της Περιφερειακής Ενότητας  Ηράκλειου στο τρίτο επίπεδο (υψηλό) των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από 12 έως 25 Οκτωβρίου, παρακαλούνται οι πολίτες  που επισκέπτονται για υποθέσεις τους τις υπηρεσίες μας στο Ηράκλειο να κάνουν υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους της υπηρεσίας.

Επίσης, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού και με προτεραιότητα στις επείγουσες περιπτώσεις.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν είναι δυνατή η τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων. Τα παραπάνω σχετικά με τη χρήση προστατευτικής μάσκας, εκτός της εξυπηρέτησης κατόπιν ραντεβού, ισχύουν και για τις ΠΕ Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, https://www.apdkritis.gov.gr/el, για όλα τα τηλέφωνα και e-mails επικοινωνίας με τις διοικητικές δομές του φορέα μας σε όλη την Κρήτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει