Ξεμούδιασμα με δίτερμα στον Εργοτέλη

ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ» ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 5-1 ΤΗΝ Κ19

87

Με φιλικό δίτερμα κόντρα στην Κ19 του συλλόγου, ολοκληρώθηκε άλλη μία εβδομάδα προετοιμασίας για τους παίκτες του Εργοτέλη. Ένα οικογενειακό παιχνίδι διάρκειας δύο τριαντάλεπτων, όπου ουσιαστικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής από την τεχνική ηγεσία και δοκιμάστηκαν τακτικές.

Οι «μεγάλοι» κέρδισαν φυσικά τους «μικρούς» με σκορ 5-1, με τέρματα που σημείωσαν οι Μανουσάκης, Kουάτενγκ, Πατρινός, Ποζατζίδης και Μποτέ ενώ για την Κ19 μείωσε ο Αναστασιάδης.

Οι Σαρρής, Κατσούρι, Πέιος, Κωστανάσιος και Καπουράνης δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο «διπλό», ακολουθώντας ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Χθες δόθηκε ρεπό από τον Γιάννη Ταουσιάνη στους ποδοσφαιριστές ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Επίσκεψη της Νίκης

Τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου επισκέφθηκαν οι προπονητές της συνεργαζόμενης με τον Εργοτέλη, ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Σητείας, μεταξύ των οποίων και ο παλιός ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» Μανόλης Σπυριδάκης.

Τους ανθρώπους της Νίκης, ξενάγησε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Εργοτέλη Κώστας Καλπακίδης και παράλληλα συζήτησε μαζί τους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η οργάνωση και ο προγραμματισμός των τμημάτων της Ακαδημίας.

Η συνέχεια της συνεργασίας δόθηκε χθες, όπου τμήματα της Ακαδημίας Εργοτέλη μετέβησαν στη Σητεία για φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της Νίκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει