ΣΙΜΟΣ: «Για κάποιο λόγο δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο»

ΔΗΛΩΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

93

Περήφανος από τη προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2), αλλά και με μία πικρία καθώς η ομάδα του ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίμος στην κάμερα της Νova: «Έγινε ένας αγώνας που όσοι τον είδαν, έμειναν καθηλωμένοι με πολλές αλλαγές συναισθημάτων. Είχαμε δύο άσχημες ενάρξεις, που ήμασταν μέτριοι όμως κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Από την προσπάθεια των παιδιών έμεινα πολύ ευχαριστημένος, μας πονάει ο τρόπος που χάσαμε τη νίκη για δεύτερη φορά αλλά για κάποιον λόγο περνάμε μια δοκιμασία. Κρατάω την προσπάθεια, την καρδιά και την ικανότητα των παιδιών. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αναλογούν με βάση την προσπάθεια μας.

Δεν είναι εύκολο να το εξηγήσουμε, σίγουρα θα πρέπει να βγάζουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα σε αυτά τα λεπτά. Η περσινή πορεία μας σίγουρα έχει ανεβάσει τις προσδοκίες και τις ανεβάσαμε μόνοι μας. Ίσως η αύξηση των προσδοκιών που τις βάλαμε μόνοι μας και ίσως δημιουργεί νευρικότητα αλλά πραγματικά η μεγάλη εικόνα είναι ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αν δεν είχε συμβεί αυτές τις δύο φορές, δεν θα μιλούσαμε τώρα και θα είχαμε 9 βαθμούς. Έχουμε πονέσει σε δύο ματς με τον χειρότερο τρόπο, κάτι δεν κάνουμε καλά αλλά πιστεύω πως για κάποιον λόγο δοκιμαζόμαστε».

Ο κορυφαίος του ΟΦΗ  Μπόι Βάτερμαν δήλωσε για το ματς «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δε μου αρέσει. Οι δύο τερματοφύλακες κάναμε εξαιρετική δουλειά»

Ο υπηρεσιακός προπονητής  Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είπε  ότι οι ποδοσφαιριστές του δε θα μπορούσαν να χάσουν την αναμέτρηση.

«Πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι η δημιουργία και το δεύτερο είναι η πίστη και η αντίδραση. Είναι ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να το χάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει