ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

196

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Δεν είναι για μπάνιο, παρά τους 33 βαθμούς το μεσημέρι θα έχει συννεφιά, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος.

ΚΑΙ ΑΠΟ Δευτέρα θα βρέξει, λέει. Καιρός είναι, μόνο μην πλακώσουν οι ιώσεις.

ΔΙΕΘΝΗΣ Ημέρα, σήμερα, για την Εξάλειψη της Φτώχειας. Για κάποιους απλά είναι Σάββατο…

ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ γιορτάζει ο Λουκάς. Χρόνια του πολλά!

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΣΟΚ, θα γιόρταζε και αυτό. Τα 39 χρόνια από τη θρυλική Αλλαγή, που ήρθε στις 18 Οκτωβρίου του 1981.

ΚΑΛΑ ΝΤΕ, μη φωνάζετε. Ο λογαριασμός ήρθε σχεδόν τριάντα χρόνια μετά… όταν ο υιός Γιώργος φόρεσε τη μωβ γραβάτα.

Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ δραστηριότητα ΒΑ της Σητείας, που έδωσε στην αρχή  της εβδομάδας 5,1 και 5,2 ρίχτερ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μέχρι χθες το πρωί είχε δώσει 114 μετασεισμούς!

Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ διόρθωσε την αδικία με τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, επιτρέποντας την 24ωρη λειτουργία τους, αλλά χωρίς να πουλούν αλκοόλ από 00:00 έως 05:00.

ΜΠΟΡΟΥΝ να πουλούν πνεύμα αλλά όχι οινόπνευμα.

ΠΛΕΟΝ, το «ένα λεπτό περιπτερά» καθίσταται ανεπίκαιρο και επιστρέφει στη θήκη με τις παλιές  κασέτες που είχαν τα… καψουροτράγουδα.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατί, αλλά όλοι συνδέουν ένα πιθανό θερμό επεισόδιο Ελλάδας- Τουρκίας αμέσως μετά τις αμερικανικές εκλογές, όπου οι γείτονες ευελπιστούν σε μη παρέμβαση των ΗΠΑ, λόγω μεταβατικού σταδίου.

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ και αυτό! Η υπεράσπιση του Ρουπακιά διευκρινίζει ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα που έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη δεν ζητά αναστολή της ποινής του.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; Θα μπορούσε να ζητήσει και τα ρέστα!

ΠΑΚΕΤΟ μέτρων στήριξης για τις περιοχές που μπαίνουν στο “4” του υγειονομικού χάρτη, προαναγγέλλει η κυβέρνηση.

Ε,  ΑΜΑ είναι ν’ ανεβάσουν μια κλίμακα το Ηράκλειο, ας το κάνουν μπας και έχει κάποιο όφελος, αφού και στο επίπεδο 3 πάλι ζημιωμένο είναι και δεν παίρνει τίποτα.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει