Χωρίς Σαβιέρ και Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ

ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΥΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΙΜΟ - ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ

120

Με πολλά  αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώνει και ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.

Το  νέο πρόβλημα που προέκυψε στη χθεσινή  προπόνηση ακούει στο όνομα  Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος  δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση.

Επίσης, ο Χουάνκαρ δεν θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής του θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία περίπου εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται  οι Βιγιαφάνιες, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟ Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μίλησε για το αυριανό ματς αλλά και για τον Γιάννη Σαμαρά  και τον Γιώργο Σίμο με τους οποίους συνεργάστηκε στους «πράσινους».

«Έχω τεράστιο σεβασμό στους ανθρώπους του ΟΦΗ, είναι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει και με έχουν εξελίξει και τους ευχαριστώ για αυτό» είπε ενώ για τον ΟΦΗ δήλωσε:

«Είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Μπορεί να παίξει καλά ανάμεσα στις γραμμές, κυνηγάει τον χώρο και τους κάνει επικίνδυνους. Είναι μια ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, έχει ένταση και αυτό μας έχει βάλει σε σκέψεις. Έχουμε κάνει έναν σχεδιασμό, έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και κάποια δυνατά στοιχεία που έχει ο ΟΦΗ».

Κατά τα άλλα χθες ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού  με τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα.

Κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο μετά και την αποχώρηση του Ντάνι Πογιάτος από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει