ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ: Ικανοποίηση Σενετάκη για την πορεία των έργων

Ο Μάξιμος Σενετάκης ενημερώθηκε για την πορεία του έργου

2,224

Τους ρυθμούς υλοποίησης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατασκευή του αεροδρομίου του Καστελλίου είχε τη δυνατότητα να δει από πρώτο χέρι ο  βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψή του στο Καστέλλι, όπου διαπίστωσε ότι προχωρούν με ταχύτερους από τους αναμενόμενους ρυθμούς.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ: Ο Μάξιμος Σενετάκης ενημερώθηκε για την πορεία του έργουΟ κ. Σενετάκης περιηγήθηκε στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου και ο συντονιστής του έργου Γιάννης Σμαραγδάκης της εταιρείας ΤΕΡΝΑ τον ενημέρωσε αναλυτικά για την πρόοδο των εργασιών.

Παράλληλα, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους μηχανικούς συναδέλφους του Ελένη Πετρουγάκη και Μανώλη Χαριτάκη από την εταιρεία Hill Housing, η οποία επιβλέπει το έργο για λογαριασμό του Δημοσίου.

Στη συνέχεια ο κ. Σενετάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μίνωα Πεδιάδος Μανώλη Φραγκάκη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Μανώλη Σμυρνάκη.

Μαζί συζήτησαν για την αναπτυξιακή πνοή που θα δώσει το έργο, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου, αλλά στην Κρήτη ευρύτερα.

Ο βουλευτής διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του και θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί το έργο από κοντά. Και όπως εξαρχής συνέβαλε στην καλύτερη συνεργασία και σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε το έργο να προχωρήσει απρόσκοπτα, έτσι θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα, ώστε να ολοκληρωθεί εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει