ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Νεκρός στο σπίτι του γνωστός γεωπόνος

423

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στον Αγιο Νικόλαο βρέθηκε ο γεωπόνος Δημήτρης Βαρελάς. Μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, έμενε μόνος και λόγω μεγάλης ηλικίας και προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, δεχόταν φροντίδα από μια γυναίκα, η οποία ύστερα από απουσία επικοινωνίας 2-3 ημερών μαζί του, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ανατολή»  μπήκε στο σπίτι χρησιμοποιώντας κλειδαρά για να ανοίξει, μιας και ο Δημήτρης Βαρελάς είχε θωρακίσει την οικία του λαμβάνοντας ενισχυμένα μέτρα, ύστερα από περιστατικά διαρρήξεων των οποίων υπήρξε θύμα.

Γι’ αυτό και αποκλείεται κατ’ αρχήν εγκληματική ενέργεια αφού ίχνη διαρρήξεως και παρουσίας τρίτων, δεν εντοπίστηκαν.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα δωματίου, όπου είχε καταπλακωθεί από αντικείμενα, τα οποία, πιθανότατα προσπαθούσε να τακτοποιήσει στην οροφή ντουλάπας.

Πιθανόν να παραπάτησε ή να ένιωσε αδιαθεσία ή από κάποια άλλη παθολογική αιτία να έχασε τις αισθήσεις του και να συμπαρέσυρε τα αντικείμενα που έπεσαν πάνω του.

Όπως εκτιμά αστυνομική πηγή στην κατάσταση αυτή θα πρέπει να παρέμεινε 2 -3 μέρες περίπου, όσες μέρες δηλαδή είχε χαθεί η επικοινωνία μαζί του… Η σορός του έχει σταλεί για διενέργεια νεκροτομής.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει