Στη νοτιοδυτική Κρήτη θα εξορμήσει ο Πεζοπορικός Σύλλογος

298

Στη νοτιοδυτική Κρήτη και συγκεκριμένα σε Σούγια – Αρχαία Λισσό  – Φαράγγι Αγίας Ειρήνης,θα εξορμήσει ο Πεζοπορικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Αναχώρηση  από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00. Πληροφορίες (όπως, τιμή συνδρομής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο) μόνο στα : 2816007430 & 6947-504650.

Ώρες επικοινωνίας Έως Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00. Κλείσιμο θέσεων καθώς και ακυρώσεις αυτών  γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι θέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί,  δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής. Η κράτηση οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής. Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα  τουΣυλλόγου στο Facebook:

https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ επίσης ενημερωθείτε από το site. www.dromoizois.gr. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση: Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, επίσης ακολουθώντας   τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούμε χωροταξικά τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει