ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

212

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη! Αντίστροφη μέτρηση για να φύγει ο Σεπτέμβριος που έφερε πολλές ιδιότυπες καταστάσεις. Και μίνι καραντίνες. Λέτε να είναι καλύτερος ο Οκτώβριος;

ΚΑΙ ΣΙΓΑ σιγά να φύγει κι αυτή η χρονιά να τελειώνουμε, να την ξαναδούμε αλλιώς.  Διότι όντως το ημερολόγιο του 2020 κάποτε θα γίνει συλλεκτικό με αυτά που έγιναν και θα γίνουν ακόμη.

ΔΙΟΤΙ, εκτός των άλλων σχεδιάζεται περιορισμός στην κίνηση των άνω των 65. Πρόκειται για γελοιοποίηση της δημοκρατικής λειτουργίας, λένε ορισμένοι. Και εδώ που τα λέμε για τους 65άρηδες πλέον δεν ισχύει το «ηλικιωμένος».

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ όλοι ότι δεν γίνεται αυτό, ότι δεν θα συμβεί αυτό. Τεράστιο λάθος να το κάνεις σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς γερνάει!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ θα δοθεί χώρος για νέα επιχειρήματα στους “ψεκασμένους”. Που δεν πιστεύουν τίποτα!

(ΔΙΟΤΙ ως γνωστόν… δεν υπάρχει καν σεισμός. Ηθοποιοί είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι κουνήθηκαν!)

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι από σήμερα θα τελειώσουμε με τις καταλήψεις των σχολείων. Και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Γιατί τα παιδιά δεν φταίνε καθόλου. Οι προηγούμενες γενιές τα κάνανε όλα αυτά.

(ΚΙ ΟΠΩΣ είπε και κάποιος: Η γενιά που έκανε κατάληψη σε πλατείες και έκλεινε δρόμους στην Αθήνα στις 2:00 τα ξημερώματα τραγουδώντας “Παπαθεμελή, Παπαθεμελή απόψε το κορμί μου ένας ναύτης αμελεί” κουνάει το δάχτυλο στα παιδιά της).

ΜΠΑΙΝΑΝΕ κάποιοι να δουν στο TAXIS εάν ανέβηκε ο ΕΝΦΙΑ και δεν μπορούσαν. Ξέχασαν ότι… ο ΕΝΦΙΑ καταργήθηκε το 2015.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ Πέτσας ανακοινώνει ακόμα 2 εκατομμύρια στα ΜΜΕ για το δεύτερο κύμα του «Μένουμε Σπίτι». Και θα πάνε στα… αθηναϊκά κανάλια που έχουν μεγάλη ανάγκη. Έτσι…

Α ΩΡΑΙΑ! Αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών, στις 1 και 2 Οκτωβρίου, τοποθετείται η έναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας. Θα έχει και… επακούμβηση;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ υπάρχουν. Εμποδίζουν φορτηγά με φαγητό και κουβέρτες να φτάσουν σε 39 παιδιά που εκτοπίστηκαν από την καμένη Μορια.  «Θα φύγουν έστω και με τραμπουκισμό», λέει κάτοικος για τους ανήλικους πρόσφυγες στα Καμένα Βούρλα. Δεν βρίσκουν πολιτισμό να μας αλλοιώσουν οι ξένοι.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει