Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ: Πρόβα πρωταθλήματος στην Ιεράπετρα

169

Ένα ακόμα ταξίδι για το Λασίθι ετοιμάζει ο Εργοτέλης, ο οποίος λίγες μέρες μετά το φιλικό με τον Αλμυρό στον Άγιο Νικόλαο θα δώσει ένα ακόμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του σήμερα με τον ΟΦΙ στην Ιεράπετρα ώρα έναρξης 17:00. Είναι ένα φιλικό με έντονο το άρωμα πρωταθλήματος, αφού οι δυο κρητικές ομάδες θα είναι αντιμέτωπες τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ 2.

Υπενθυμίζεται ότι ο “νεοφώτιστος” ΟΦΙ κάνει πρεμιέρα στην έδρα  του με τον Διαγόρα και ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο με τον Ιωνικό, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι στην Ιεράπετρα για την 9η αγωνιστική στις 20 Δεκεμβρίου.  Πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ και για τις δυο ομάδες που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ένα περίπου μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης στη χθεσινή  προπόνηση εστίασε πάνω στο σημερινό ματς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ταχύτητες αντίδρασης ενώ το κύριο μέρος του περιείχε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές κατευθύνσεις και η   προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε για ακόμη μια μέρα ο Μποτέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι. Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναμένεται να δώσει χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και το σχήμα που έχει στο μυαλό του για τη βασική ενδεκάδα και το οποίο θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο που παρουσίασε στο τελευταίο φιλικό με τον Αλμυρό.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει