Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Νέα κλήρωση και μετάθεση της πρεμιέρας λόγω Πλατανιά

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

173

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε πολλές ομάδες του Κρητικού ομίλου το ενδεχόμενο νέας κλήρωσης του πρωταθλήματος και μετάθεσης της πρεμιέρας κατά μια εβδομάδα, ώστε να συμπεριληφθεί στο πρωτάθλημα και ο Πλατανιάς. Οι ομάδες δεν έχουν πρόβλημα με την συμμετοχή του Πλατανιά, αλλά με την πρόθεση της Επιτροπής Πρωταθλήματος να κάνει νέα κλήρωση και να μεταθέσει την πρεμιέρα.

Αυτό προκύπτει από δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Σπορ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, αναφερόμενος στη συμμετοχή των Πλατανιά, Πανιώνιου και Κέρκυρας στη Γ’ Εθνική. Ο κ. Δημητρίου τόνισε πως για τις περιπτώσεις του Πλατανιά και Πανιώνιου δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο εκτίμησε πως η εισήγηση των υπόλοιπων μελών της ΕΕ της ΕΠΟ θα είναι θετική και για τις δύο ομάδες.

Βέβαια, αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εκ νέου οι κληρώσεις στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, όπου θα τοποθετηθούν οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες. «Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, τον Κρητικό, και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω.

Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10».

Οι ομάδες της Κρήτης έχουν αρχίσει ήδη να αντιδρούν όχι για τη συμμετοχή της Χανιώτικης ομάδας αλλά για το ότι με νέα κλήρωση και με μετάθεση της πρεμιέρας πάει στράφι ο προγραμματισμός τους. «Να τοποθετηθεί ο Πλατανιάς στο ρεπό και να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα» είναι η θέση που αντιπαρατάσσουν περιμένοντας πλέον από την ΕΠΟ να δώσει τη λύση χωρίς να αλλάξει τα δεδομένα…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει