ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: Ανοίγει τις πόρτες του ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής

198

Το μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στον χώρο της Ελληνικής παράδοσης και λαογραφίας, συνεχίζει και φέτος ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι».

‘’Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης,επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τηρώντας τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, ανοίγουμε τις αίθουσές μας σε καινούριους και παλιούς μαθητές, αρχάριους και προχωρημένους με χορούς τόσο από την Κρήτη όσο κι από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον Ελληνισμό‘’.

Τα τμήματα παραδοσιακών χορών αφορούν μικρούς και μεγάλους μαθητές όλων των ηλικιών. Για ακόμα μία χρονιά θα λειτουργήσουν στο σύλλογο τα τμήματα θεατρικής ομάδας, χορωδίας και Βυζαντινής μουσικής.

Το Παραδοσιακό Εργαστήρι, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, φροντίζει ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης σε όλους τους χώρους του συλλόγου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, ενώ η είσοδος θα ελέγχεται και δεν θα ξεπεραστεί το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας του χώρου. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου καθώς και στη σελίδα  στο facebook.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2810 262262 και 6945 421871.

Παραδοσιακό Εργαστήρι, Λεβήνου 62Α στη Θέρισο  Ηρακλείου, Τ.Κ.71304

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει