ΝΔ: Η προσωπική δέσμευση του συντονιστή Κρήτης

218

Γραπτή δήλωση δημοσίευσε μετά από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Επιτροπάκης.

«Αποτελεί ύψιστη τιμή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και η επιθυμία να συνεχίσω την αγαστή συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από το 2015» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο νέος συντονιστής για να προσθέσει:

«Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ, αναλαμβάνοντας στον συντονισμό των δράσεων των ΝΟΔΕ Λασιθίου,Ηρακλείου,Ρεθύμνου και Χανίων,ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να υπάρξει ακόμη αρτιότερη οργάνωση του Κόμματος σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης και προβολή του σημαντικού Κυβερνητικού έργου σε όλα τα επίπεδα, πάντα σε στενή συνεργασία με όλες τις τοπικές κομματικές οργανώσεις της Κρήτης, τους βουλευτές μας και με τους εκπροσώπους του κόμματος σε όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς».

Ο νέος συντονιστής υποστήριξε επίσης ότι πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για όσα αξίζει η Κρήτη και η Ελλάδα.

«Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Κρήτης, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία» αναφέρει ο κ. Επιτροπάκης καταληκτικά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει