ΚΛΟΠΕΣ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: «Ρήμαζαν» την Ιεράπετρα για έναν μήνα

189

Τουλάχιστον 11 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων, αποδίδονται στον άνδρα που συνελήφθη στην περιοχή της Ιεράπετρας, για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας και τον συνεργό του που αναζητείται.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 60.000 ευρώ.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. “η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έντεκα υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, ύστερα από τη συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, καθώς και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άτομο, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.08.2020 έως 16.09.2020, διέπραξαν έντεκα κλοπές  σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 60.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει