ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΟΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ: Του έλειψε μόνο το γκολ

109

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο ΠΟΑ, στο φιλικό που έδωσε στον Άγιο Νικόλαο με την τοπική ομάδα, το οποίο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Οι παίκτες του Αντώνη Ανδρουλάκη υστέρησαν μόνο στην τελική προσπάθεια, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Στο 26’ σε κεφαλιά του Σαμουηλίδη και στο 79’ με τον Καϊμακαμούδη που αναστάτωσε την άμυνα του ΑΟΑΝ και σε άλλες περιπτώσεις, αλλά δε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

«Το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Τα γκολ θα έρθουν», δήλωσε φανερά ικανοποιημένος μετά το ματς, ο προπονητής του ΠΟΑ.

ΑΟΑΝ: Κουσιάδης (60′ Κουναλάκης), Δολαψάκης, Μακριδάκης, Σγουρός, Μπλούκας, Μαυρής, Τζιλάι (46′ Τσάνγκας), Αναστασόπουλος (57′ Κιόσε), Διάκος (60′ Πάγια), Περάκης (57′ Βλαχάκης), Μεράι

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης (57′ Ρουμπάκης Ι.), Νάτος, Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Σένκα, Βοργιάς (16′ Τσιρούδης, 57′ Χατζηανδρέου), Ρουμπάκης, Μέμμος (46′ Καϊμακαμούδης), Γκελοσάνι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει